3 x piepergerechten om te maken met kids

Duik eens samen met je kids de keuken in! Samuel Levie creëerde drie recepten waar jij en je kids veel keukenplezier mee zullen hebben. En het allerleukst natuurlijk: na het koken worden jullie beloond met een heerlijke maaltijd. Gaan jullie voor de fish pie, aardappelpoffertjes of tortilla? Haal die keukenschorten maar uit de kast!

1: Kids fish pie met aardappel
Deze pie is een makkelijkere variant van de klassieke, Britse fish pie. Ideaal om met kids te maken dus! Jullie maken een lekkere saus met twee soorten vis en een romige aardappelpuree. Als de pie uit de oven komt heeft de puree een heerlijk, knapperig korstje. Tijd om aan te vallen!

2: Aardappelpoffertjes
Life hack: deze aardappelpoffertjes! Je verstopt namelijk aardappel en groente in een gerecht dat waarschijnlijk al een grote favoriet is. Poffertjes gaan er altijd wel in en zijn hartstikke leuk om met je kids samen te bakken. Een gezellige middag én wat extra vitaminen naar binnen dus. Win-win!

Tortilla met aardappel en pompoen

3: Tortilla met aardappel en pompoen
Je favoriete Spaanse tapa, maar dan kidsproof! Jullie hebben maar een handvol ingrediënten nodig en toveren deze tortilla in een paar simpele stappen op tafel. Door de pompoen is de tortilla een beetje zoet, dus die valt gegarandeerd in de smaak! Je kunt ook variëren met andere soorten groente. Welke kies jij?