Wij zijn
Aardappels . nl

Aardappels.nl is een onderdeel van de Power to the Pieper-campagne. De Power to the Pieper-campagne is een initiatief van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO).

De leden van de NAO zijn bedrijven die actief zijn in de aardappelsector. Ze zijn onder andere de leveranciers van de aardappels in de winkels, zowel de verse als de koelverse. Andere leden zijn leverancier van aardappelpootgoed aan de aardappeltelers. Samen bundelen zij hun krachten op aardappels.nl om inspiratie en informatie te bieden. Deze website is oorspronkelijk geproduceerd in het kader van een door de EU gecofinancierd programma.

Om consumenten en professionals van juiste en objectieve informatie te voorzien zoekt aardappels.nl regelmatig samenwerking met experts als diëtisten, voedingsdeskundigen en agrodeskundigen. Deze informatie vind je terug op het Kennisplatform.

Contact
Heeft u vragen over de campagne 'Power to the Pieper' neem dan contact op via info@aardappels.nl of bel met Food Cabinet via 020-2233161. U kunt als het bovengenoemde nummer niet bereikbaar is contact opnemen met de NAO via Zsuzsan Proos (06-47057947).

Aardappels Kennisplatform .

Voor uitgebreide informatie over de aardappelteelt, de gezondheidsaspecten van de aardappel en de pieper in gastronomisch en historisch perspectief, kijk je op het Kennisplatform.
Vertel mij meer
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief