Geroosterde aardappeltjes met tournedos en oesterzwammen

Mis je nog wat ‘bite’ bij dit gerecht? Doe er een lekkere salade bij. Maakt ‘m ook meteen een stuk frisser!

40 min

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 800 g krielaardappels
  • 750 g tournedos
  • 350 g oesterzwammen
  • bussel tijm
  • 2 el balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

Voorbereiding

Stap 1: aardappels en tournedos in de oven

Warm de oven voor op 200°C. Was de aardappeltjes en droog ze af. Leg ze samen met de tournedos in een ovenschaal en besprenkel met 2 el olijfolie en de balsamicoazijn. Bestrooi met zout en peper. Hak de tijm fijn en strooi die erover. Dek af met aluminiumfolie. Bak alles gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven en verwijder vervolgens de folie. Zet nog 5 minuten in de oven.

Stap 2: oesterzammen

Bak intussen de oesterzwammen gaar in een wok met 1 eetlepel olijfolie. Snij de tournedos in plakjes van 1 cm dikte.

Stap 3: serveren

Serveer de oesterzwammen samen met de ovenaardappeltjes en de tournedos.

Vergelijkbare recepten