Krieltjes met roerbakgroente en blauwe schimmelkaas

Krieltjes met geroerbakte groente, gemengde paddenstoelen en blauwe schimmelkaas

Roerbakken is een snelle manier om je eten te bereiden. Doordat de krieltjes zo klein zijn, worden ze gauw gaar. De paksoi geeft een lekkere bite aan het gerecht.

25 min
Vega

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

  • 1 kilo krieltjes
  • 200 gram paddenstoelenmix
  • 1 paksoi
  • 5 bosuitjes
  • 150 gram blauwe schimmelkaas
  • olijfolie
  • zout en peper

Voorbereiding

Stap 1: snijd de groenten

Snijd de paksoi, paddenstoelenmix en bosuitjes in grove blokjes.

 

Stap 2: roerbakken

Verhit een pan met olijfolie. Bak de krieltjes totdat ze lichtbruin zijn en voeg na 3 minuten de grof gesneden groenten toe. Na het bakken stukjes blauwe schimmelkaas en zout en peper naar smaak toevoegen.

 

Vergelijkbare recepten