Krachtpieper salade

De Krachtpieper salade van Donovan Kraag

Vega

Ingrediƫnten

Voor 8 personen

  • 500 g krielaardappels
  • 1 rode paprika (in blokjes)
  • 1 lente-ui, fijngesneden
  • 100 g Griekse yoghurt (10% vet)
  • 1 el grove mosterd
  • 1 tl honing
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Voorbereiding

Aardappels koken

  1. Breng een pan water aan de kook en kook de krielaardappels in ongeveer 15 minuten gaar.
  2. Giet af en laat ze volledig afkoelen.

Dressing maken

  1. Meng in een kom de Griekse yoghurt, grove mosterd, honing, olijfolie, peper en zout.

Salade samenstellen

  1. Snijd de afgekoelde krielaardappels in hapklare stukjes.
  2. Voeg de paprika en lente-ui toe en meng met de dressing.
  3. Op smaak brengen & serveren

Vergelijkbare recepten