Gewokte aardappels met garam massala

Aardappels zijn gemakkelijk te bereiden in een wok. Maak het spannender door de Indiase specerijenmix garam masala toe te voegen.

20 min
Vega

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

  • 4 middelgrote, bloemige aardappels
  • 3 el plantaardige olie
  • 1 medium witte of gele ui in dunne schijfjes
  • 1 tl garam masala

Voorbereiding

Stap 1: bereid aardappels voor

Scrub de schil van de aardappels schoon onder koud stromend water. Kook de aardappels beetgaar. Schil ze en snijd ze in kleine blokjes.

Stap 2: wok de aardappels

Verhit olie in de wok en bak de ui goudbruin – hij mag zelfs gekarameliseerd zijn. Voeg de garam massala en een snuifje zout toe. Roer even. Voeg de aardappels toe en roerbak ze. Serveer heet.

Vergelijkbare recepten