Aardappelsalade met sperziebonen

Een aardappelsalade met Provinciaalse kruiden en lekker knapperig door de sperziebonen.

25 min
Vega

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

  • 6 middelgrote, vastkokende aardappels
  • 500 g sperziebonen
  • 1 el Provinciaalse kruiden
  • 2 citroenen (het sap en de zeste)
  • 4 el mosterd
  • olijfolie
  • 12 kippenboutjes

Voorbereiding

Stap 1: bereid de aardappels en groene bonen

Was, schil en snijd de aardappels in dunne schijfjes. Kook ze beetgaar in zout water. Kook de sperziebonen gedurende enkele minuten en spoel ze in ijskoud water af om hun frisgroene kleur te behouden.

 

Stap 2: maak de dressing

Combineer citroensap, mosterd, olijfolie, peper en zout tot een dressing en meng de aardappels en de sperziebonen erdoor. Laat de salade 10 minuten rusten alvorens te serveren.

Vergelijkbare recepten