Pieperlijst: Moederdag gerechten

Zondag 13 mei vieren we de jaarlijkse feestdag ter ere van alle moeders. Zet daarom samen met je kids mama in het zonnetje en verras haar met een van onderstaande heerlijke aardappelgerechten!

7 Moederdag aardappelgerechten op een rij:

 

1. Bittere chocoladetaart met aardappel

Wil jij mama verrassen met iets bijzonders? Met deze makkelijke, unieke en lekkere taart maak je haar blij! Een chocoladetaart met aardappel erin, wat wil je nog meer?! Ga samen met jouw kids de keuken in om dit lekkere recept klaar te maken. 

2. Pizza met aardappel en rozemarijn

Is jouw mama geen zoetekauw en kun je haar dus beter trakteren op iets hartigs? Maak dan samen met je kids deze heerlijke en verrassende pizza met aardappel. Laat je kids zelf de pizza beleggen en versieren, helemaal niet moeilijk en nog leuk ook. 

3. Aardappel cupcakes

Op Moederdag is het natuurlijk erg leuk om samen met je kinderen te gaan knutselen, maar wat ze waarschijnlijk nog leuker vinden, is dat ze samen met jou (papa) de keuken in mogen. Zo kunnen ze mama juist verrassen! De cupcakes zien er ook nog eens heel leuk uit.

4. Gevulde aardappel met spinazie en ei

Is het geen plaatje?! Met dit gerecht maak je mama vast erg blij! Zet mama in het zonnetje en kook samen met je kinderen dit heerlijke gerecht voor haar.

5. Aardappelwafels met kaas

Kids zijn vaak dol op aardappels en wafels! Op Moederdag vinden kids het vaak leuk om een lekker gerecht voor hun mama te maken. Daarom deze heerlijke, knapperige wafels: helemaal kidsproof! Dus voor alle papa’s: duik snel de keuken in! 

6. Gnocchi met spinazie

Koken met liefde, vanavond uitgebreid koken? Maak dan samen met je kinderen dit perfecte hoofdgerecht van Proeven met Liefde met spinazie en kastanjechampignons, mama gaat er vast van smullen!

7. Tortilla met chorizo en geitenkaas

Zin in een lekker borrelhapje met je kinderen en mama? In combinatie met dit heerlijke tortilla hapje van Littlespoon is jullie avond compleet, genieten!