Pieperlijst: Anti-kater gerechten

Het is weer carnaval! Ben je klaar voor een uitbundig drie dagen durend volksfeest?! Niet alleen in het Zuiden, maar ook in andere delen van het land wordt feest gevierd. Geen zin om uitgebreid te koken deze dagen? Dan zijn deze zeven anti-kater gerechten echt iets voor jou. Heel Lekker én makkelijk te maken!

 

7 anti-kater aardappelgerechten op een rij:

 

1. Minifrietjes met citroenzout 

Echt katervoer: friet! Deze minifrietjes zijn knapperig gebakken zó uit het vet niet te versmaden als snack bij de borrel! Genieten.

2. Kipsalon

Er gaat niets boven een goede kapsalon na een avond stappen! Dit recept van Lekker en Simpel is een heerlijke variant op dit welbekende recept, namelijk de Kipsalon. Gemakkelijk en snel te bereiden.   

3. Aardappelrösti pizza

Pizza! Heerlijk voor het weekend. Of een maandag. Of tijdens carnaval. Pizza zonder deeg, maar met een lekkere bodem van geraspte aardappel. Dit is een gerecht van Leuke Recepten waar je heel blij van wordt!

4. Gepofte aardappel met spek en belegen kaas

Comfort food is hartverwarmend, het is eten waar je blij van wordt. Van deze gepofte aardappel van ZTRDG word je ook erg gelukkig. Dit bijgerecht is makkelijk te maken en lekker bij een salade, geroosterde kip of gebakken lamsvlees. 

5. Aardappeltjes uit de oven met knoflook en Parmezaan

Tussen het feesten door heb je vast extreem zin in een bord comfort food. Even bankhangen, dekentje, serie aan en eten maar. Deze gebakken aardappeltjes van Culy met een korstje van Parmezaanse kaas, knoflook en kruiden zijn ontzettend lekker én snel klaar!

6. Aardappeltortilla met chorizo

Zin in tapas? De Spaanse tortilla mag natuurlijk niet ontbreken! In principe kan je alles toevoegen wat je lekker vindt. Dit is een lekker gerecht van Uit Paulines Keuken om bij de borrel te serveren. Een hapje wat niet al te moeilijk te maken is.  

7. Cheeseburger & frietjes

Een lekkere hamburger mag natuurlijk niet ontbreken in deze pieperlijst. Dit gerecht van Culy is perfect anti-kater food. De cheeseburger en frietjes maak je allemaal in de oven: ideaal! Genieten maar.