Pieperdiscussie

Jongens, al die heisa is toch helemaal nergens voor nodig?

De Nederlander vindt steeds vaker iets van allerlei zaken én van elkaar. We worden ook steeds beter in deze meningen luidruchtig te uiten. Maar hoe serieus moeten we al die meningen nemen? Met de nieuwe Power to the Piepercampagne laten we zien dat de aardappel heel bijzonder is zonder dat ‘ie om aandacht schreeuwt.

In onze nieuwe film, gelanceerd op 1 februari 2017, worden alle meningen op de hak genomen. In de campagnefilm komen voorbeelden voorbij uit de media, internet en samenleving die laten zien dat meningen uiten soms wel een doel op zich lijkt te zijn. Gelukkig zijn er ook veel zaken in ons leven die geen controverse genereren en daarom meer aandacht verdienen. Zoals de aardappel.

Bekijk hier de video 

Volg de campagne ook via FacebookTwitter en Instagram

Vergeten groente?

Vaak staat de pieper in Nederland op het menu als koolhydraatbron. Dit terwijl de aardappel in veel kooktradities en culturen juist als groente wordt gebruikt in de maaltijd. De aardappel is namelijk een bron van vitamine B1, B6, C en voedingsvezels. Ook bevat de aardappel per 100 gram minder calorieën dan rijst of pasta. De Power to the Piepercampagne laat zien dat de aardappel heel bijzonder is zonder dat ‘ie om aandacht schreeuwt. In de campagne wordt aandacht besteed aan de eindeloze variatie van de aardappel: van aardappel-avocadosalade tot een heerlijke aardappeltosti. Er is veel meer mogelijk dan de oer-Hollandse stamppot.

Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze lekkere recepten.