Lekker koken met aardappel

Rene, redacteur van een bekend journalistiek platform over de foodcultuur in Rotterdam, is dol op aardappel. Hij deelt dan ook zijn liefde voor aardappels met ons.

Op ons kantoor vinden we zelf koken bijna net zo leuk als buiten de deur eten. Gezond en lekker koken hoeft volgens ons dan ook niet ingewikkeld te zijn. En al helemaal niet met aardappels. Daarom vinden we de nieuwe online Power to the Pieper-kookshow ook zo leuk. Hierin laat aardappels.nl zien hoe je makkelijk en lekker kan koken met de oer-Hollandse pieper. De bijdehante kleine chef van Power to the Pieper gaat op onderzoek uit en gaat de moeilijke vragen niet uit de weg. Waarom wordt de aardappel hier in Nederland bijvoorbeeld niet als groente gezien? De chef heeft ze toch echt bij de groenteboer gekocht. Als je eenmaal beseft dat aardappels ook gewoon groente zijn, kun je ineens veel meer variëren.

Kijk maar mee!
 

Op Aardappels.nl is de receptendatabase  behoorlijk uitgebreid en de zoekfunctie op de site is verbeterd, zodat je je favoriete aardappelrecepten nog sneller kunt vinden. Daarnaast kun je op hier terecht voor dagelijkse receptentips op basis van de tijd van het jaar en de weersomstandigheden. Handig toch? Neem dus snel een kijkje op de rest van de site. En heb je nog een mooie Instagramfoto van je favoriete aardappelrecept? Upload die dan naar de website met #powertothepieper

Rene