Aardappelcurry met kokos en tomaat

7 x camping piepers

Wil jij deze zomer écht lekker koken op de camping? Met deze piepergerechten maak je er een feestje van! Bespaar afwas, moeite én gesleep met kookgerei met deze zeven makkelijke eenpansgerechten.

Gnocchi in paddenstoelenroomsaus

1: Gnocchi in paddenstoelenroomsaus
Dit gerecht ziet er ingewikkeld uit, maar niets is minder waar! In één pan heb je deze heerlijke gnocchi binnen no-time op tafel getoverd. Wedden dat je jouw campingburen jaloers maakt met dit gerecht?

Spaanse Tortilla

2: Spaanse Tortilla
Een Spaanse tortilla is een ideaal gerecht voor op de camping. Het is makkelijk, snel, en je hebt maar één pan en maar weinig ingrediënten nodig! Deze tortilla kun je vullen met alles wat je maar lekker vindt. Handig!

3: Aardappel-courgettepannetje
Wil je écht simpel doen? Dit aardappel-courgettepannetje is vliegensvlug klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig. Easy peasy!

4: Kip-groentenschotel
Dit gerecht is extra makkelijk, omdat je geschilde krieltjes kan gebruiken. Dat scheelt een hoop tijd en moeite, wat natuurlijk fijn is als je op de camping bent. Deze schotel is eigenlijk gewoon weer een kwestie van alles bij elkaar gooien, en voila: dinner is served!

5: Lentestamppot met romaine sla en spekjes
Stamppot alleen voor de winter? Nee joh! Dit is een lekkere frisse stamppot met crème fraîche, romaine sla, tuinerwten en spekblokjes. Klinkt juist heel zomers, toch? Stamppot is ook een heel makkelijk gerecht natuurlijk. Althans, als je niet je stamper bent vergeten mee te nemen 😉

6: Pittige Spaanse bonensoep met venkel en chorizo
Deze pittige bonensoep brengt toch nog een beetje van Spanje naar jouw camping in Nederland, Frankrijk of Italië! Deze soep bevat ook nog eens bijna alleen maar houdbare ingrediënten, handig!

Aardappelcurry met kokos en tomaat

7: Aardappelcurry met kokos en tomaat
Een curry is ook een makkelijk campingrecept! Gooi alles bij elkaar in een pan, laat pruttelen en je kunt aan (camping)tafel! Tip: mix de kruiden van tevoren of gebruik een kant-en-klare curry mix.

Recepten van Uit Pauline’s Keuken, Lekker en Simpel en Culy.