7 x brunch piepers

Nog even en het is Pasen! Een goed moment om heerlijk te genieten van een uitgebreide paasbrunch met vrienden en familie na het eieren zoeken. Een brunch hoeft niet ingewikkeld te zijn, binnen een handomdraai heb jij heerlijke koude en warme hapjes op tafel. Om je alvast op weg te helpen hebben wij 7 paas-pieperrecepten voor je uitgezocht!

1: Eipotjes met spinazie en ham
Met Pasen kan een ei natuurlijk niet ontbreken! Deze eenpersoons eipotjes zijn een echte eye-catcher op jouw brunchtafel! Dit recept is met ham, geitenkaas en spinazie, maar iedereen kan natuurlijk zijn of haar eigen ingrediënten kiezen. Ze hoeven maar 10 minuutjes in de airfryer of oven, dus ze zijn zo klaar!

2: Aardappelpuree-pannenkoekjes met parmezaanse kaas
Wie wil er nou niet zijn of haar dag beginnen met pannenkoeken? Deze aardappelpuree-pannenkoekjes zijn een waar feestje op je bord en heb je in 25 minuten al op tafel getoverd!


3: Huzarensalade met rode biet en kruiden
Deze feestelijke huzarensalade zal ook zeker de show stelen bij je vrienden en familie. Je kan hem prima een dag van tevoren maken, en in de koelkast bewaren om met Pasen te serveren.


4: Aardappelmuffins met pecannoten
Ben jij ook zo gek op de geur van versgebakken muffins? Laat je keuken heerlijk ruiken met deze aardappelmuffins met crunchy pecannoten! Ook leuk om met familie en kinderen te maken.


5: Aardappelpannenkoekjes met feta
Dit recept is een combinatie van aardappelpannenkoekjes en rösti. De pannenkoekjes bevatten ook wortel, dus op deze manier krijg je ook wat groenten binnen met je paasbrunch. Verder worden de pannenkoekjes op smaak gebracht met feta en dille. Yum!


6: Zomerse aardappelsalade met sardines
Deze zomerse aardappelsalade is niet alleen leuk om naar te kijken, hij smaakt ook nog eens heel goed! Een lekkere, kleurrijke salade met aardappelpartjes, sardines, olijven en radijsjes. Perfect voor een gezellige brunch!


7: Aardappelrösti met Eggs Benedict en gerookte zalm
Eggs Benedict is altijd een goed idee als ontbijt of lunch, en kan je dus ook heel goed met rösti en zalm maken! Dit recept leert je ook nog eens hoe je zelf hollandaisesaus maakt, wat helemaal niet moeilijk is.

Recepten van Smulpaapje, Uit Pauline’s Keuken, Culy en Francesca Kookt.