Wij zijn
Aardappels . nl

Aardappels.nl is een onderdeel van de Power tot he Pieper campagne. De Power to the Pieper campagne is een initiatief van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) en wordt gefinancierd met steun van de EU.

De leden van de NAO zijn bedrijven die actief zijn in de aardappelsector. Ze zijn onder andere de leveranciers van de aardappels in de winkels, zowel de verse als de koelverse. Andere leden zijn leverancier van aardappelpootgoed aan de aardappeltelers. Samen bundelen zij hun krachten op aardappels.nl om inspiratie en informatie te bieden.

Om consumenten en professionals van juiste en objectieve informatie te voorzien zoekt aardappels.nl regelmatig samenwerking met experts als diëtisten, voedingsdeskundigen en agrodeskundigen. Deze informatie vind je terug op het kennisplatform.

Contact
Heeft u vragen over de campagne 'Power to the Pieper' neem dan contact op met Food Cabinet via 020-2233161 of renee[at]foodcabinet.org. U kunt als het bovengenoemde nummer niet bereikbaar is contact opnemen met de NAO via Arend Zeelenberg (0654780755).

Onze supporters
NAO Europese Unie

Aardappels Kennisplatform .

Voor uitgebreide informatie over de aardappelteelt, de gezondheidsaspecten van de aardappel en de pieper in gastronomisch en historisch perspectief, kijk je op het kennisplatform.
Vertel mij meer
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief